Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

online vindbaarheid verbeteren

Online vindbaarheid

U heeft een bedrijf en ziet dat er op het internet veel klanten te halen valt. Door middel van online vindbaarheid kan u veel bezoekers en dus potentiële klanten, benaderen. Vanuit Webdesign Specialist Rotterdam leveren wij online vindbaarheid diensten. U komt zodoende terecht bij SAM Online Marketing. Ruim 9 op de 10 mensen in Nederland maakt gebruik van Google om te zoeken op het internet. Hier ligt een gigantische markt voor bedrijven die het internet opzoeken. Wij hebben online vindbaarheid ervaring en beschikken over de juiste experts om de top van de zoekresultaten te behalen. Hoe behaald u deze top posities in Google en andere zoekmachines? Lees verder hoe online vindbaarheid hier een antwoord op biedt.

Online vindbaarheid uitgelicht

Online vindbaarheid bestaat hoofdzakelijk uit zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding. Toch zijn sociale media marketing en e-mail marketing zeker mogelijkheden om te overwegen. Online marketing is de overkoepelende noemer hiervoor.

Werkwijze Webdesign Specialist Rotterdam

Wat voor ons belangrijk is

Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren

Zoekmachine optimalisatie binnen online vindbaarheid komt van het Engelse search engine optimization (SEO) en komt erop neer dat u gevonden wordt op het internet. Iedere dag zoeken enorm veel mensen op het internet middels zoekwoorden. Hoe beter u op deze zoekwoorden scoort, hoe hoger u in de zoekresultaten van Google komt te staan. SEO houdt zich bezig met de inhoud van uw website en optimaliseert het op zo’n manier dat er bezoekers op terecht komen.

De andere vorm van online vindbaarheid, zoekmachine adverteren (SEA), is de betaalde manier om bovenaan de zoekresultaten te komen. Ook hierbij komen heel wat tools en strategieën bij kijken. Het basis principe is dat Google u bovenaan de zoekresultaten plaatst, en u betaald vervolgens per persoon die op uw link klikt. Deze methode is effectief, maar vergt een ferme economische basis om uit te voeren. In alle twee de methoden van online vindbaarheid hebben wij een specialist om in te zetten.

klantenvertellen

Lees enkele van onze klantenverhalen

Linkbuilding

Linkbuilding is een aparte tak van online vindbaarheid en valt uiteen in twee groepen: interne en externe linkbuilding. Interne linkbuilding is subtieler dan externe linkbuilding maar even belangrijk. En link is een digitale verwijzing naar een andere plaats op het internet. Google meet de waarde van deze links en aan de hand van deze gegevens bepaald het gedeeltelijk uw positie in de zoekresultaten van Google. Online marketing springt hierop in. Vooral omdat het niet zo opvalt onderschatten mensen de waarde van interne linkbuilding vaak. Online vindbaarheid houdt zich ook bezig met het vergaren van linkpartners, dat zijn bedrijven of beheerders van webpagina’s die links ruilen met anderen. Het is wel de bedoeling dat deze links van dusdanige kwaliteit zijn dat het de autoriteit en de kwaliteit van uw website bevorderen. Ook het thema moet passend zijn, een dierenzaak die linkt met een motorbedrijf is vreemd en werkt doorgaans niet. Voor professionele en effectieve linkbuilding uitgevoerd door een expert van ons kunt u een online vindbaarheid service afsluiten.

Effectieve online vindbaarheid met een specialist

Effectieve online vindbaarheid komt tot stand door middel van een specialist. Ons online marketing en webdesign bureau combineert deze vakgebieden op een effectieve en stijlvolle manier. Door zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en linkbuilding elkaar te laten complementeren zorgen wij voor een krachtige positie op het internet. Wij leiden veel bezoekers naar uw website, een website of webshop die er fraai en technisch goed uitziet dankzij Webdesign Specialist Rotterdam. Hier volgen wij op met conversiegerichte teksten geschreven door een copywriting expert. Zo krijgt u een volledig uitgeruste website professioneel in elkaar gezet door een team marketeers en webdesigners die hun vak verstaan. Online vindbaarheid is een zeer effectief gereedschap in de handen van een specialist. Bel naar 085 303 5745 en laat uw wensen gehoord worden.

Nu aanvragen